Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Παλάζης, ο Ρόι Κάρολ του Πανναξιακού


Παλάζης, ο Ρόι Κάρολ του ΠανναξιακούΜεγάλος πρωταγωνιστής του Πανναξιακού στη νίκη με 2-1 επί του Άγιαξ Ταύρου αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παλάζης, ο Ρόι Κάρολ της Νάξου...

Ο 40χρονος γκολκίπερ αναγκάστηκε να μπει στο παιχνίδι στο 12’ στη θέση του τραυματία Θέμελη, έχοντας να αγωνιστεί περίπου ενάμιση χρόνο σε επίσημο παιχνίδι. Όμως παρόλα αυτά έδειξε πως η τέχνη δεν… ξεχνιέται και στο 61’ απέκρουσε πέναλτι του Ρούσση, κρατώντας το σκορ στο 1-1 εκείνη τη στιγμή, ενώ τελικά οι Ναξιώτες επικράτησαν 2-1.
Ο Παλάζης γεννήθηκε το 1972 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κόρινθο, Αστέρα Ζωγράφου, Αγερσανί Νάξου, το 1999 στη Γ’ Εθνική, και στονΠανναξιακό. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 2 Μαΐου 2010, το Πανναξιακός – Νηρέας, για την 8η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Σε εκείνο το παιχνίδι τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Ωστόσο παρέμεινε στον Πανναξιακό, ως προπονητής τερματοφυλάκων. Φέτος είχε δηλωθεί ως τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, ενώ μετά την αποχώρηση του Βασιλακάκη, που πήγε στα ΤΕΦΑΑ, έγινε δεύτερος. Και το Σάββατο (25/2) ο τραυματισμός του Θέμελη ανάγκασε τον Παλάζη να… ξαναφορέσει τα γάντια του για πρώτη φορά μετά από τον Μάιο του 2010.
Οσο για τα πέναλτι, είχε δείξει και παλαιότερα την έφεσή του να τα αποκρούει, καθώς στον τελικό πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων το 2004 του Πανναξιακού με την Άνω Σύρο, είχε αποκρούσει δύο πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα, δίνοντας στους Ναξιώτες τη νίκη με 4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου