Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει: Πώς θα είναι το 2015 για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Το 2015 μπορεί να είναι η καλύτερη χρονιά της δεκαετίας ως τώρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε...
το τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά.....


Ερωτας – Σχέσεις
Είναι ο τομέας που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Μετά τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών, το 2015, ιδιαίτερα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, προσφέρει τα πιο γενναιόδωρα σενάρια για να νιώσετε ικανοποιημένοι στις σχέσεις σας. Ενας νέος, ενθουσιώδης έρωτας, η απόφαση για γάμο ή συμβίωση, η απόκτηση ενός παιδιού είναι μέσα σε αυτά που εύκολα μπορείτε να καταφέρετε τη νέα χρονιά και ιδιαίτερα από την άνοιξη ως το φθινόπωρο.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Νέα, μακροπρόθεσμα πλάνα για τα επαγγελματικά σας ευνοεί η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη. Το 2015 προσφέρεται για να χτίσετε τη δική σας επιχείρηση, να πάρετε προαγωγή και αύξηση, να βρείτε μια καλή δουλειά αν είστε άνεργοι ή να έχετε επιτυχία σε ανώτατες σπουδές ή επιμόρφωση. Οι γεννημένοι 2-7 Απριλίου θα έχετε και τις περισσότερες αλλαγές στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Τα οικονομικά αναβαθμίζονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Απαλλαγμένοι στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς από την πίεση του Κρόνου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, το 2015 σας επιτρέπει να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας και να επιδιώξετε βελτιώσεις παντού.

Ερωτας – Σχέσεις
Με εξαίρεση τους καλοκαιρινούς μήνες, από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, που ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και πιέζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου να προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα, το υπόλοιπο της χρονιάς είναι πιο άνετο στην ερωτική σας ζωή μολονότι δεν θα είναι προτεραιότητα. Μετά τον Αύγουστο, ο Δίας περνά στην Παρθένο και σας χαρίζει λίγη ανεμελιά αλλά και περισσότερες επιλογές στα ερωτικά ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη για εσάς. Γάμους, συμβιώσεις, δεσμεύσεις αφήστε τα για το τελευταίο τρίμηνο!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Ο οικονομικός τομέας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με την παρουσία του Κρόνου από τον Τοξότη. Θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλά, να προσέξετε σπατάλες και επιπολαιότητες και να «μαζέψετε» τα χέρια σας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθόλου απίθανο ο χώρος του σπιτιού ή η οικογένεια να απορροφήσουν αρκετά κονδύλια το 2015.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2015 είναι μεταβατική χρονιά, καθώς απέναντί σας κατέφθασε τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2014 ο Κρόνος και ξεκίνησε ήδη να σφυροκοπά τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Το καλοκαίρι σας θα είναι πιο ανάλαφρο, αλλά από Σεπτέμβριο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί παντού!

Ερωτας – Σχέσεις
Μολονότι η προσέγγισή σας στις σχέσεις είναι ανάλαφρη, το 2015 δεν θα είναι καθόλου έτσι. Ο Κρόνος στον τομέα αυτόν απαιτεί σοβαρότητα. Σχέσεις με γερές ρίζες δεν θα κινδυνεύσουν και μάλιστα μπορεί να επισημοποιηθούν ή να τονωθούν. Σχέσεις χωρίς βάσεις όμως θα εξανεμιστούν. Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκαλο για να ξέρετε πού και με ποιους βαδίζετε. Αν ψάχνετε κάτι καινούργιο να σας εμπνεύσει, εντατικοποιήστε το ψάξιμο από Σεπτέμβριο μέχρι αρχές Οκτωβρίου.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Η αντίθεση του Κρόνου συνήθως συνδέεται με ένα άλμα στα επαγγελματικά σας. Φυσικά και θα κρίνεστε από εδώ και κάτω πιο ασφυκτικά και όλοι θα περιμένουν αποτελέσματα, αλλά η καλή δουλειά θα σας ανταμείψει τόσο υλικά όσο και ηθικά. Σημαντική προτεραιότητα θα πρέπει να είναι και η υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2015 υπόσχεται από την αρχή του να είναι πιο ικανοποιητική χρονιά με ευκαιρίες στους περισσότερους τομείς ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και ικανοποίηση. Οχι ότι θα κουραστείτε λιγότερο, άλλωστε ο Κρόνος στον Τοξότη θα ζορίσει σε θέματα δουλειάς αλλά τουλάχιστον εφέτος θα έχετε και αποδόσεις.

Ερωτας – Σχέσεις
Το 2015, μολονότι η προσωπική σας ζωή δεν θα είναι προτεραιότητα, έχει τις καλές του στιγμές, που αυξάνονται και πληθύνονται στο δεύτερο εξάμηνο και κυρίως τους μήνες από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Εκεί και σταθεροποιήσεις σχέσεων μπορεί να υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αν είστε ακόμη μόνοι-ες. Οι γεννημένοι 2-8 Ιουλίου μπορεί να έχετε μοιραίες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Το 2015 μπορείτε να χτίσετε τις πιο γερές και αποδοτικές βάσεις για το πορτοφόλι σας, σε σημείο που να τρίβετε τα μάτια σας. Δεν είναι χρήματα από κάποιο τυχερό παιχνίδι απαραίτητα, το πιθανότερο είναι ότι θα δουλέψετε πολύ, και απλά κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις ή ιδέες σας θα σας «κάτσουν»!

ΛΕΩΝ

Το 2015 είναι πραγματικά η χρονιά σας! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας στρωθούν κόκκινα χαλιά και ό,τι θέλετε θα το πάρετε! Ομως οι ευκαιρίες να ανοικοδομήσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα θα είναι τόσο πολλές που πραγματικά θα είναι μια χρονιά-σταθμός στη ζωή σας!

Ερωτας – Σχέσεις
Με Δία – Κρόνο να σας «βλέπουν» με πολύ καλό μάτι όλη τη χρονιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε δυσαρεστημένοι στα προσωπικά σας. Το διάστημα, μάλιστα, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο, ο έρωτας θα είναι προτεραιότητα. Νέες σχέσεις, ο μεγάλος έρωτας, ένας γάμος ή συμβίωση, η απόκτηση ενός απογόνου είναι από τα πιθανότερα σενάρια της νέας χρονιάς!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Ενα βήμα μπροστά, δηλαδή εξέλιξη και πρόοδο, μπορείτε να περιμένετε τη νέα χρονιά, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Προαγωγή, δική σας δουλειά, αλλαγή καριέρας, επιτυχία σε σπουδές, πολλά ταξίδια, ίσως και για επαγγελματικούς λόγους, επαφές με ξένους και εξωτερικό θα αποδώσουν περισσότερο απ” όσα φαντάζεστε! Και μετά το καλοκαίρι ανεβαίνουν και τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2015 είναι σίγουρα μεταβατική χρονιά για όλα όσα κάνετε! Ηδη από το τέλος του 2014, ο Κρόνος άρχισε ένα δύσκολο φλερτ με το ζώδιό σας, απειλώντας οτιδήποτε δεν έχει γερές βάσεις στη ζωή σας. Μέχρι το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσουν πολλά και από τον Αύγουστο με τον Δία στο ζώδιό σας θα γυρίσετε σελίδα!

Ερωτας – Σχέσεις
Πολλά θα αλλάξουν μέσα στο 2015, άλλοτε πιο άνετα και άλλοτε πιο δύσκολα. Το πιο ζόρικο διάστημα, πάντως, είναι το πρώτο εξάμηνο, εκεί που δεν υπάρχουν αντίβαρα στην επιρροή του Κρόνου. Σχέσεις και γάμοι που έχουν φθαρεί ή μένετε σ” αυτούς ικανοποιώντας άλλες ανάγκες θα μπουν στο μικροσκόπιο με διάθεση ξεκαθαρίσματος. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες τόνωσης της προσωπικής σας ζωής και θα νιώσετε πιο ικανοποιημένοι.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Από το τεστ του Κρόνου δεν θα ξεφύγουν ούτε τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι ίσως κλείσετε έναν κύκλο εμπειρίας ή συνεργασίας και από το φθινόπωρο θα προχωρήσετε σε κάτι νέο. Αν έχετε δυσκολίες σε θέματα σπουδών ή στο να βρείτε δουλειά, μετά τις 11 Αυγούστου, με τον Δία στο ζώδιό σας, τα πράγματα θα διευκολυνθούν. Οικονομικά θα είστε καλύτερα από πέρυσι!

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ πιο ήρεμη, δημιουργική και σταθεροποιητική χρονιά θα είναι το 2015, που θα βοηθήσει ιδιαίτερα να τονωθούν το ηθικό, η αυτοπεποίθηση αλλά και το πορτοφόλι σας. Από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο θα είναι οι πιο όμορφοι μήνες της χρονιάς για εσάς!

Ερωτας – Σχέσεις
Οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σας με τον Κριό και το δυναμικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα άλλαξαν ήδη πολλά και ίσως αλλάξουν και περισσότερα μέσα στη νέα χρονιά στα προσωπικά σας. Οι πιο αβανταδόρικοι μήνες για τις σχέσεις σας είναι οι καλοκαιρινοί, από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο. Αυτούς να επιλέξετε είτε θέλετε να κάνετε έναν γάμο, μια νέα αρχή σε μια σχέση, μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές ή αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο!

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Τα επαγγελματικά, χωρίς να είναι η απόλυτη προτεραιότητα της χρονιάς, έχουν θετικές προοπτικές. Η πορεία του Κρόνου στον Τοξότη θα βοηθήσει να εκπαιδευτείτε πάνω σε νέες τεχνολογίες ή να αποκτήσετε έξτρα γνώσεις, προκειμένου να ενισχύσετε τη δουλειά σας. Μετά τον Αύγουστο μπορεί να δουλέψετε μόνοι σας ή κρυφά πάνω σε ένα μακροπρόθεσμο επαγγελματικό σχέδιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2015 θα είναι μια λιγότερο πιεστική χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας αφού ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της δεν θα είναι πια στο ζώδιό σας. Θα επιστρέψει μόνο για τρεις μήνες το καλοκαίρι επηρεάζοντας τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Ερωτας – Σχέσεις
Το 2015 θα είναι μια ήσυχη σχετικά χρονιά. Με λίγη προσοχή στα αισθήματα και στα χρήματα τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να μη γίνουν οι λάθος επενδύσεις, θα καταφέρετε να νιώσετε περισσότερο ικανοποιημένοι στο τέλος της. Νέες γνωριμίες και σχέσεις μπορεί να «φτουρήσουν» περισσότερο το πρώτο πεντάμηνο και το τελευταίο τρίμηνο. Οι ενδιάμεσες θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να ξεκινήσουν με ενθουσιασμό, αλλά τίποτε δεν εγγυάται τη μακροβιότητά τους.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Η καριέρα είναι ο τομέας που δέχεται τις ευεργετικές επιρροές Δία και Αφροδίτης, στους περισσότερους μήνες της χρονιάς. Εκεί μπορείτε να καταφέρετε το θαύμα! Να ξεχωρίσετε, να προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, να καταξιωθείτε στο ήδη υπάρχον περιβάλλον εργασίας ή σε ένα καινούργιο, να έχετε ζήτηση, να απογειωθεί η φήμη σας. Τα οικονομικά όμως θέλουν προσοχή σε υπερβολές και σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2015 είναι από τις σημαντικότερες χρονιές της δεκαετίας για εσάς, αφού από την αρχή μέχρι το τέλος της και με ένα μικρό διάλειμμα τριών μηνών το καλοκαίρι, φιλοξενείτε τον Κρόνο στο ζώδιό σας! Ηρθε η ώρα της ανόδου ή της πτώσης. Και τα δύο εξαρτώνται από εσάς και τους χειρισμούς σας!

Ερωτας – Σχέσεις
Πολλά θα αλλάξουν στις σχέσεις σας μέσα στη νέα χρονιά! Κυρίως στον τρόπο με τον οποίο εσείς τις προσεγγίζετε. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα είστε πιο επιλεκτικοί και πιο αυστηροί με αυτούς που έχετε στο πλευρό σας. Μέχρι το φθινόπωρο θα μπορείτε, πάντως, να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας πολύ πιο άνετα σε σχέση με τους τελευταίους μήνες. Αν θέλετε να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο, το διάστημα από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο θα είναι πολύ πιο προστατευμένο.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Ανάληψη ευθύνης, σοβαρά επαγγελματικά ξεκινήματα, περισσότερες υποχρεώσεις και λιγότερος ελεύθερος χρόνος είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το 2015, που μπορεί η φήμη σας να απογειωθεί αν δουλεύετε με υπομονή και σκληρά ή να πέσει στα τάρταρα αν τεμπελιάσετε ή θεωρήσετε τα πάντα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λιγότερα απρόοπτα και δυσκολίες θα συναντήσετε το 2015, που σας χαμογελά με έναν ιδιαίτερα συμπαθητικό τρόπο τους περισσότερους μήνες του. Επαγγελματικά, σπουδές και οικονομικά είναι τομείς που ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ερωτας – Σχέσεις
Σε γενικές γραμμές, το 2015 σταθεροποιεί καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και σας οδηγεί σε πιο ικανοποιητικές σχέσεις. Νέες γνωριμίες, γάμος, απόκτηση απογόνων θα ευνοηθούν περαιτέρω από τις 11 Αυγούστου και έπειτα, που θα περάσει στη φιλική σας Παρθένο ο Δίας, και εκεί να τα επιδιώξετε. Το πρώτο εξάμηνο έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά κυρίως για τους γεννημένους 1-7 Ιανουαρίου.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Το 2015 σας παρέχει δυνατότητες βελτίωσης των οικονομικών σας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο. Το χρήμα μπορεί να προέρχεται από αξιοποίηση ακινήτων και πόρων, από διατροφές, ασφάλειες, πιστωτικά ιδρύματα, επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια ή και από τον σύντροφό σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Κάποιοι ίσως πάρετε χρήματα που σας οφείλονταν ή ένα σημαντικό μπόνους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιο άνετες οι προδιαγραφές του 2015 για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς οι πλανητικές επιρροές σάς ευνοούν και προωθούν τα συμφέροντά σας.

Ερωτας – Σχέσεις
Ο τομέας των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών είναι ο πιο ευνοημένος μέσα στην καινούργια χρονιά με ποικίλα σενάρια που θα σας ικανοποιήσουν. Μια νέα και σημαντική σχέση, ένας γάμος, μια δυνατή και αποδοτική συνεργασία είναι μερικά από αυτά. Η μεγαλύτερη εύνοια εκτείνεται μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου 2015 και σε αυτό το διάστημα να επιλέξετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Η κούραση τα προηγούμενα χρόνια ήταν αναπόφευκτη, με τον Κρόνο να πολιορκεί τον τομέα της καριέρας, αλλά τουλάχιστον για τους περισσότερους απέδωσε καρπούς. Εφέτος οι προοπτικές σας διευρύνονται με ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, προβολή της δουλειάς ή των ικανοτήτων σας. Μάλιστα, οι καλοκαιρινοί μήνες μπορεί να σας φέρουν καταπληκτικές προτάσεις συνεργασίας που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε. Μετά τον Αύγουστο θα ευνοηθούν και τα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά, κυρίως για τον άξονα καριέρας – οικογένειας, αφού εκεί θα παιχτούν και τα πιο δυνατά σενάρια. Η καριέρα θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, αλλά μπορεί να αποδώσει. Μην αφήσετε όμως την προσωπική σας ζωή στην άκρη.

Ερωτας – Σχέσεις
Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα κρίνει σχέσεις και γάμους και ανάλογα με την ποιότητα και το βάθος τους θα έχετε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Μέχρι τις 11/8 ο τομέας των σχέσεων δεν θα είναι στις προτεραιότητές σας. Υστερα από αυτή την ημερομηνία όμως θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς εκεί θα περάσει ο Δίας και θα σας δώσει ευκαιρίες τόνωσης σχέσεων και γάμου ή νέων σημαντικών γνωριμιών.

Επαγγελµατικά – Οικονοµικά
Πολύ καλές είναι οι προδιαγραφές για την καριέρα σας, αν έχετε τη φιλοδοξία να φτάσετε ψηλά και να στηρίξετε αυτή την επιθυμία σας σε σκληρή δουλειά. Ο Κρόνος τιμωρεί μόνο όσους προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες και τεμπελιάζουν. Οι καλοκαιρινοί μήνες, πάντως, σας παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και εκεί να ποντάρετε για προαγωγές, αυξήσεις ή το στήσιμο της δικής σας επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου