Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Στη γειτονική Σαντορίνη για φιλικό ο Πανναξιακός

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έχει επιστρέψει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και προετοιμασίας για τις 2 μεγάλες μάχες που θα δώσει με το καλημέρα τις νέας χρονιάς.....

Ο Προπονητής της ομάδας, Ζόραν Κόβασιτς προπονεί καθημερινά την ομάδα με διπλές προπονήσεις και καταστρώνει τα «σχέδια μάχης» για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις 13 Ιανουαρίου όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γαλλική Λε Καννέ για την φάση των 16 καλύτερων ομάδων του Challenge Cup.
le cannet
Λίγες μέρες αργότερα, στα πλαίσια του Ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μέσα στην «καυτή» έδρα της Νάξου για την πρώτη αγωνιστική του Β γύρου.
Πανναθηναίκος
Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, η γυναικεία ομάδα θα ταξιδέψει στην Σαντορίνη για φιλικό αγώνα προετοιμασίας και ο προπονητής της ομάδας θα δοκιμάσει τις αθλήτριες του με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και φυσικά να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Neuchatel
Η ομάδα θα ταξιδέψει το Σάββατο και στις 4 το μεσημέρι όπου θα αγωνιστεί στο ΔΑΠΠΟΣ εναντίον του ΑΟ ΘΗΡΑΣ και θα επιστρέψει το Σάββατο βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου