Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Φέρνει Μάρκο Ντέβιτς ο ΠΑΟΚ!

Φέρνει Μάρκο Ντέβιτς ο ΠΑΟΚ!Σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, που ήρθε σε προφορική συμφωνία για τον δανεισμό ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς, του Ουκρανού (με σερβικές ρίζες) επιθετικού της Ρούμπιν Καζάν, Μάρκο Ντέβιτς, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μέταλιστ.....

Ο 31χρονος Ουκρανός (με σερβικές ρίζες) επιθετικός της Ρούμπιν Καζάν έρχεται στον Δικέφαλο του Βορρά δανεικός ως το τέλος της σεζόν (υπάρχει προφορική συμφωνία), με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί την καλοκαιρινή οψιόν αγοράς του παίκτη! Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ακόμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο.
Δεν πρόκειται για τυχαίο όνομα, αφού μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Μέταλιστ Χάρκιβ, με 116 γκολ στην εννιετή θητεία του στην Ουκρανία (Βόλιν Λουτσκ, Μέταλιστ, Σαχτάρ), ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Ρούμπιν Καζάν έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ (αιτία τα πολλά οικονομικά προβλήματα της ουκρανικής ομάδας), όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του ρωσικού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ με απόλυτη μυστικότητα κινούνταν εδώ και αρκετό καιρό, δουλεύοντας την υπόθεση του και μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο “ναι” από τα χείλη του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος έρχεται στην “Τούμπα” για να προσδώσει φοβερή δύναμη στην γραμμή πυρός του ΠΑΟΚ.
Ο Ντέβιτς που είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας (35 συμμετοχές / 7 γκολ) είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σίγουρα θα τον θυμούνται από το γκολ του στο ματς της “Τούμπας” (Αύγουστος 2013) που έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοί που πάντως τον θυμούνται με ακόμα πιο δυσάρεστες αναμνήσεις είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αφού τον Μάρτιο του 2012, αφού δικό του γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος (νωρίτερα ο Μέγιερι είχε αποκρούσει δικό του πέναλτι) σφράγισε την πρόκριση της ουκρανικής ομάδας (1-2) στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου