Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Βόμβα: Παραιτήθηκε ο Ζόραν Κόβατσιτς απο τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ

Βόμβα: Παραιτήθηκε ο Ζόραν ΚόβατσιτςΒόμβα έσκασε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερωμάτα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Ζόραν Κόβατσιτς στο Facebook ότι φεύγει από τον Πανναξιακό.....
Χωρίς να εξηγεί τους λόγους ο πλέον πετυχημένος προπονητής Ζόραν Κόβατσιτς λίγες ώρες μετά τη νίκη του Πανναξιακού επί του ΠΑΟ και λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γαλλικής Λε Κανέ για το Τσάλεντζ Καπ, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Πανναξιακό:
"From this moment I'm no longer the coach Panaksiaokosa. all those who have supported me and gave me the strength to endure, all the difficult moments we had, thank you, It was a pleasure to work in Panaksiakos and to learn many volleyball players. I am satisfied with the cooperation with the players, an atmosphere that was in the team and I hope that the knowledge gained in the future show. All your likes Zoran Kovacic" ... " Από αυτή τη στιγμή δεν είμαι πλέον προπονητής του Πανναξιακού. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με στήριξαν και μου έδωσαν τη δύναμη να αντέξω όλες τις δύσκολες στιγμές που είχαμε. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλεύω για τον Πανναξιακό και να διδάσκω πολλές αθλήτριες. Είμαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τις αθήτριες, για την ατμόσφαιρα που υπήρχε στην ομάδα και ελπίζω πως η γνώση που πήραν να φανεί στο μέλλον. Με συμπάθεια, Ζόραν Κόβατσιτς"
 Λίγα λεπτά μετά ο Πανναξιακός ανακοίνωσε πως αποχωρεί για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους:«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Zoran Kovacic, λόγω σοβαρού οικογενειακού του προβλήματος, που επιβάλει την παρουσία του στη Σερβία. Το σωματείο μας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κύριο Kovacic για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.» 
ΠΗΓΗ: greekvolley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου