Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Νέα λάσπη από τον μνημονιακό Θεοδωράκη εναντίον των ΑΝΕΛ

Νέα λάσπη από τον μνημονιακό Θεοδωράκη εναντίον των ΑΝΕΛΣυνεχίζει το παραλήρημα ο «Πρωταγωνιστής» του Mega Channel Σταύρος Θεοδωράκης. Υβρίζει συνεχώς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο αρχηγός του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου μορφώματος, αυτός που έχει στις τάξεις του βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτός που έχει μαζέψει όλα τα στελέχη της Δράσης.....

Αυτός ο απολίτικος σακιδιοφόρος, που εκφράζει όλες τις αντεθνικές και αντιλαϊκές πολιτικές, κατηγορεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως «ακροδεξιούς»!
«Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις», σημείωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.
«Αναρωτιόμαστε τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη», συνέχισε, διευκρινίζοντας πάντως πως «σε κάθε περίπτωση το Ποτάμι είναι εδώ και δεν αλλάζει την αρχική του θέση».
«Θα εκτιμάμε κάθε φορά τις προτάσεις που κάνει η κυβέρνηση και θα λέμε ναι ή όχι», συμπλήρωσε, ενώ επιβεβαίωσε πως θα γίνει η συνάντησή του σήμερα στις 19:00 με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σταύρο Θεοδωράκη, λες πολλά και ακόμα δεν έχεις απαντήσει αυτό: Ο Βαλλιανάτος μιλά για κάποιους από τις ΗΠΑ που κάνουν κουμάντο στο Ποτάμι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου