Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Στη Γαλλία ο Πανναξιακός για την υπέρβαση και την πρόκριση στους 8

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στις όμορφες Κάννες τα χρυσά κορίτσια του Πανναξιακού για να αντιμετωπίσουν την τοπική Λε Καννέ για την φάση των 16 καλύτερων ομάδων του Challenge Cup.....

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού σε ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 21:ΟΟ ώρα Ελλάδας (20:00 τοπική) την Le Cannet για να διεκδικήσει την πρόκριση της στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Η ομάδα έρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα επί του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά την παραίτηση του πρώην προπονητή της Ζόραν Κόβασιτς, η αθλήτριες είναι ετοιμοπόλεμες για την ιστορική αυτή μάχη.
Η αποστολή βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά, ενώ θυμίζουμε πως την αποστολή της ομάδας δεν ακολούθησε η Γιώτα Διώτη λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
Ο Πανναξιακός για να πάρει αυτό που επιθυμεί (δηλαδή την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης) χρειάζεται να κερδίσει δυο σετ ή ήττα με 3-0, 3-1 και να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.
Αν ο Πανναξιακός πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ρωσική Ουραλότσκα, μια ομάδα μεγαθήριο και απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου