Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αβραμόπουλος: Αν μου προταθεί η Προεδρία, δεν μπορώ να αρνηθώ…

Το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, σύμφωνα με σχετικό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “Real News”.

Στο ρεπορτάζ, το οποίο υπογράφει ο Βασίλης Σκουρής, γίνεται αναφορά στα σενάρια που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να
προτείνει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εφόσον κερδίσει τις αυριανές εκλογές και συγκροτήσει κυβέρνηση.....



Σύμφωνα με τη “Real News”, ο Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν αποτελεί τη… ρεζέρβα του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, από τη στιγμή που ο Κώστας Καραμανλής, τον οποίο θα επιθυμούσε διακαώς να προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει διαμηνύσει να… κοπεί κάθε σχετική συζήτηση από την πλευρά της Κουμουνδούρου.

Ο Βασίλης Σκουρής τονίζει στο ρεπορτάζ του ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε την προηγούμενη εβδομάδα μια “δύσκολη” συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά, στη σκιά της έντονης φημολογίας ότι θα προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ως διάδοχος του Κάρολου Παπούλια, για να δηλώσει στη συνέχεια ότι “δεν τίθεται τέτοιο θέμα”.

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ της “Real News”: “Δεν έχω δεχθεί καμία βολιδοσκόπηση”, αναφέρει σε ελάχιστους συνομιλητές που εμπιστεύεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. “Αν μου προταθεί, δεν μπορώ να αρνηθώ. Είναι η ύψιστη τιμή και ευθύνη για κάθε Έλληνα”, τονίζει”.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της, έχει ξεκαθαρίσει δια του Αντώνη Σαμαρά, ότι θα επιμείνει στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, υπονοώντας ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί ακόμη και στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου