Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία στη Νάξο των υποψηφίων βουλευτών των ΑΝΕΛ κ.κ. Κοντογεώργη και Πρωτόπαπα

kontogeorgis_protopapasΠεριοδεία στη Νάξο πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Κοντογεώργης και Μιχάλης Πρωτόπαπας. Οι δυο υποψήφιοι επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο της Νάξου, δημόσιες υπηρεσίες του νησιού καθώς και δημόσιες υπηρεσίες......
ΑΝΕΛ(3)
Κατά την επίσκεψη τους στο Νοσοκομείο συζήτησαν με το επιστημονικό δ/ντή της μονάδας κ. Βασίλη Ραπτάκη ζητήματα σχετικά με τον τομέα υγείας στο νησί και την κατάσταση που επικρατεί στον ευαίσθητο αυτό τομέα στα νησιά.
IMG_6105
Στο δήμο συναντήθηκαν με το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό όπου ενημερώθηκαν σχετικά με θέματα που αφορούν τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.
Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των ΑΝΕΛ Νίκος Κοντογεώργης
Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των ΑΝΕΛ Νίκος Κοντογεώργης
Ο κ. Νίκος Κοντογεώργης δήλωσε στο naxosnow.gr: «Ευχαριστώ τη συντονιστική οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Νάξο αλλά και τους φορείς του νησιού για τη φιλοξενία. Οι Κυκλάδες μπορεί να είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, όμως παράλληλα αντιμετωπίζει και τα περισσότερα προβλήματα. Η προσπάθεια μου θα είναι η προβολή η αντιμετώπιση και η επίλυση αυτών. Τέλος θέλω να μεταφέρω και το μήνυμα μου γι αυτές τις εκλογές… Ψηφίστε με βάση τα όνειρα σας και όχι των φόβων σας.
Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των ΑΝΕΛ Μιχάλης Πρωτόπαπας
Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των ΑΝΕΛ Μιχάλης Πρωτόπαπας
Ο κ. Μιχάλης Πρωτόπαπας δήλωσε στο naxosnow.gr: «Όλοι μας γνωρίζουμε την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών… Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με εθνικές στρατηγικές θέσεις και ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα δίνουν την εναλλακτική πρόταση που ζητά ο λαός. Όλες αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Νάξο, έχω αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις τόσο με τον απλό κόσμο όσο και με φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου όλοι τους εκφράζουν τη συσσωρευμένη αγανάκτησή τους για τις πολιτικές του μνημονίου, αλλά και για το ψέμα και την κοροϊδία που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Μήπως ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αντισταθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου