Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Την Κυριακή 26/2 το ΑΕΚ – ΟΦΗ

Την Κυριακή 26/2 το ΑΕΚ – ΟΦΗ


* ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο εξ αναβολής αγώνας της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ...
για την 22η αγωνιστική θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 26/2. Παρόλο που ο Συνεταιρισμός έχει αποφασίσει να συνεδριάσει την Τετάρτη με θέμα συζήτησης την συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και την ψήφιση του νέου άρθρου, τα δικά μας “λαγωνικά”, μας εκμυστηρεύτηκαν ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Και αυτό διότι ο αγώνας της Ενωσης με τους Κρητικούς δεν επηρεάζει την αναστολή της 23ης αγωνιστικής που έχει αποφασίσει η Super League για το προσεχές Σαββατοκύριακο μιας και αυτός υπάγεται στο πλαίσιο της 22ης.
Στο Γκίνες ο Μπιτσαξής!
Στην Σούπερ Λίγκα έχουν καταλήξει να προτείνουν τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, για μία θέση στο βιβλίο Γκίνες. Ποιος είναι ο λόγος; Μα φυσικά η απόφασή του για την αναβολή ενός αγώνα, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους υπό τον φόβο επεισοδίων.
Υπενθυμίζουμε, ότι αρχικά στο τραπέζι είχε “πέσει” η πρόταση από την Super League ο αγώνας να διεξαχθεί στις 19/2 ημέρα Κυριακή, αλλά κατόπιν εισηγήσεως την Αστυνομίας- την οποία και έκανε δεκτή η ΓΓΑ και ο κύριος Μπιτσαξής- ο αγώνας αναβλήθηκε ξανά υπό τον φόβο επεισοδίων. 
Από την παραπάνω απόφαση μας γεννάτε εύλογα η απορία. Ποιος θα προκαλούσε τα επεισόδια σ’ ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να γίνει χωρίς θεατές; Προφανώς τα άδεια καθίσματα…
Και εις ανώτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου