Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πανναξιάκος έμεινε στο μήδεν


Για ένα ακόμη εντός έδρας ματς ο Πανναξιακός έμεινε χωρίς τη χαρά της νίκης, απογοητεύοντας τους πιστούς φιλάθλους του, που παρευρέθηκαν στο ΔΑΚ, παρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες...


Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Νάξου αγωνίστηκε για πρώτη φορά πλήρης, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα την ανέβαζε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τη λήξη του 1ου γύρου.
Το ματς
Δυο οι καλές στιγμές στο 1ο μέρος, (και οι δυο για τους γηπεδούχους) με τον Δήμα να μην καταφέρνει να χριστεί σκόρερ στην παρθενική του εμφάνιση μπροστά στους φίλους του Πανναξιακού, αφού το καλό σουτ μόλις στο 4' πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη μεγαλύτερη στιγμή του ματς, το πλασέ του απέκρουσε πάνω στη γραμμή με τα πόδια ο γκολκίπερ Δρόσος στο 40'. Στη φάση αυτή (και πριν το πλασέ του Δήμα), ο Καρούσης έκανε την όμορφη προσπάθεια από αριστερά και πάνω στην πάσα δέχτηκε το αντικανονικό μαρκάρισμα (φώτο) των αμυντικών της Νέας Ιωνίας, με τον ρέφερι να αφήνει την φάση να εξελιχθεί ...
Στην επανάληψη, ο Πανναξιακός απείλησε στο το ξεκίνημα (50'), με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 65' ο Δ. Σκούνας έριξε στο ματς τον Σταματίου θέλοντας να κάνει την ομάδα ακόμα πιο επιθετική και επικίνδυνη. Παρ' όλα αυτά η Νέα Ιωνία ήταν εκείνη που ειχε την καλύτερη ευκαιρία στο 80' με το σουτ του Καφέ να φεύγει ... σύριζα κόρνερ. Στο 85', οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10 παίχτες μετά την αποβολή (με 2η κίτρινη του) Βάσου, με τον Πανναξιακό να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή στα λεπτά που απέμεναν.
Θέμελης, Δήμας, Καρούσης οι καλύτεροι του Πανναξιακού, ενώ από τους φιλοξενούμενους οιΒιδάλης, Καραβίδας, Μπιζάς.
Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, αν και δεν βολεύει κανέναν απ' τους δυο, αφού μοιράζονται την 9η θέση με 16 βαθμούς, οριακά κάτω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.
Με μια εντός έδρας νίκη σε 6 ματς, ο Πανναξιακός δεν πείθει ! Η βαθμολογική συγκομιδή στο δύσκολο ξεκίνημα του 2ου γύρου θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, με τους Ναξιώτες να μην έχουν πλέον τη δυνατότητα για πέταμα βαθμών, αρχής γενομένης με τον Αγιαξ στο ΔΑΚ το Σάββατο.

*Χειροκροτήθηκε στο τέλος του ματς ο Νταϊφώτης, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Πανναξιακού


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Σκούνας) Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Δήμας, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης, Στάμος, Πολυκρέτης (Σταματίου).
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Τασιόπουλος) Δρόσος, Παυλίδης (Πετούσης), Καραβίδας, Βιδάλης, Νταϊφώτης (Ρωμαϊδης), Καραγιάννης Α, Καραγιάννης Σ, Χαλιμούρδας (Καφές), Μπιζάς, Βάσος, Αχμέτ


ΥΓ.

(Με όλο το σεβασμό προς τον κόουτς που ξέρει καλύτερα και χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός και προπονητής της εξέδρας).Ο Πανναξιακός έχει σαφές πρόβλημα στην ανάπτυξη, αφού δεν παράγει φάσεις. Οι λιγοστές ευκαιρίες προέρχονται από προσωπικές προσπάθειες των παιχτών (όπως η σημερινή του Καρούση) ή από τα στημένα. Οι επιθετικοί του, αναγκάζονται να βγαίνουν στη σέντρα για πάρουν μπάλα, ενώ η ασίστ για το εύκολο γκολ είναι λέξη άγνωστη. Το πρόβλημα του Πανναξιακού είναι η ανάπτυξη και όχι τα τελειώματα.
πηγή naxos365

1 σχόλιο:

  1. Αφήστε τον Σκούνα να κάνει την δουλεια του. Είναι πολυτέλεια για την κατηγορία αυτή.Τι περιμεναμε να τερματίσουμε στην 1η τριάδα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή